Až do neděle sleva 20 % na všechny letadélka FLY-POP při zadání kódu: denletectvi.

Co s sebou na festival?

Ať už se řadíte mezi ty, kteří pravidelně navštěvují jen svůj nejoblíbenější festival, nebo jich v sezóně objedete desítky, měli byste se dobře připravit. Základem, mimo samotné vstupenky na festival, je mobilní telefon a peníze.

Zapomenout ale nesmíte ani na náhradní oblečení (počasí je opravdu nevyzpytatelné)

a také na potřeby osobní hygieny. Pokud se navíc jedná o vícedenní festivaly, neměli byste podcenit ani nocleh. Někteří si ustelou v autě, další si vezou svůj karavan a jiní zase využívají stanového městečka. Dávejte si ale velký pozor, kde stan postavíte - v noci by vás pak mohlo čekat velké překvapení, pokud Váš stan bude stát uprostřed hlavní cesty skrze areál.

Nepodceňte venkovní teplotu - i když přes den můžete chodit v tričku a šortkách, noci jsou o poznání chladnější. Proto si raději ke spacáku přibalte ještě teplou bundu nebo chlupatou deku.

Většinou je možné jídlo a pití pořídit přímo v areálu festivalu. Nicméně v nočních a ranních hodinách, kdy jsou stánky v areálu zavřené, je lepší mít v zásobě balenou vodu a trvanlivé potraviny (pečivo, sušenky apod.). Tady ale pozor, na jednodenních festivalech bývají vlastní voda a potraviny zakázané! Proto nejdříve pečlivě prostudujte návštěvní řád dané akce.

V neposlední řadě nesmíte zapomínat na svoje zdraví! Pokud tedy pravidelně užíváte nějaké léky, určitě na ně nezapomeňte. Stejně tak byste si měli přibalit opalovací krém, náplasti, dezinfekci nebo antibakteriální gel a prášky na bolest.

A samozřejmě nezapomeňte na zdravý rozum! Bavte se, zpívejte, soutěžte, dodržujte pitný režim a hlavně občas odpočívejte! Stačí se jen na chvíli posadit a vydechnout - a přesně k tomu je skvělým pomocníkem náš pěnový podsedák SIT-IT!

Takže hurá na festivaly!

 header