Až do neděle sleva 20 % na všechny letadélka FLY-POP při zadání kódu: denletectvi.

Neproseď léto doma na zadku!

Kudy chodíš, tudy myslíš na letní dobrodružství? Prosluněné pohodové dny s osvěžujícími ledovými nápoji a chladivou zmrzlinou. Cestování a objevování přírody i měst. Čas s partou a poznávání nových lidí. Chytání sluníčka a dobrá nálada až do noci.

Je to tak. Sedět v létě doma je prostě nuda. Nejen léto stojí za to prožít naplno, venku a přitom pohodlně. Ukážeme ti, že s našim produktem SIT-IT si teď pohodlné sezení můžeš sbalit s sebou kamkoliv - do kempu, ke koupání, na oddech při výšlapu nebo k večernímu grilování. Prostě, sbal svůj SIT-IT a proseď léto na zadku po našem! Že SIT-IT ještě nemáš? Nevadí, zapoj se do naší soutěže a získáš jej za výjimečnou cenu.

 

Ve zkratce stačí...

  1. vyfotit místo, kde je podle tebe skvělé strávit #letonazadku
  2. přidat fotku na Instagram, označit @penovysvet a přidat hashtag #letonazadku
  3. sledovat přímé zprávy na svém Instagramovém profilu, kam ti zašleme informace o výhře!

 

Průběh soutěžního kola naší letní soutěže

Na svém Instagramu zveřejni fotografii místa, kde je prostě skvělé #letonazadku. Může jít o hory s úchvatným výhledem, jezero s ohromující zrcadlovou hladinou, park coby oáza klidu v rušném městě, nebo prostě tvé oblíbené místo kdekoliv na světě. K fotce přidej hashtag #letonazadku a označ náš účet @Pěnovýsvět. Když tohle splníš, zařadíme tě s tvojí fotkou do losování o týdenní výhru. Zapojit se tedy můžeš každý týden s jinou fotkou, a budeš mít možnost vyhrát jednu ze 13 týdenních výher - poukazy na nákup v Pěnovém světě. A aby toho nebylo málo, výherci z jednotlivých kol soutěže postupují do finálního souboje o hlavní cenu - víkendový pobyt pro 2 osoby!

 

Začínáme již 4. 6. 2018 a soutěžíme celé léto! Tak na nic nečekej a už teď si naplánuj své nadupadné #letonazadku!

FB_leto-na-zadku_bez-btn

 

Kompletní pravidla soutěže najdete zde.

Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR - Soutěže.cz a na Websoutěže.cz