Až do neděle sleva 20 % na všechny letadélka FLY-POP při zadání kódu: denletectvi.

Ochrana zdí v dětském pokojíčku

Dekorace může být i užitečná

Na trhu naleznete velké množství nálepek na stěny, které zakryjí i drobné nedokonalosti. Pokud ale hledáte dekoraci, která vaše stěny ochrání, vybírejte z pěnových. Navíc pokud je dáte za postel, příjemně hřejí a izolují.

Moderní interiér

Dětské pokojíčky nemusí být polepené beruškami a motýlky. To nechte na dětech :) Při výběru dekorací doporučujeme vybírat jednoduché geometrické tvary a ty barevně sladit s interiérem. Dosáhnete tak moderního vzhledu. A pokud se Vám zdá, že interiéru stále chybí zvířátka, vyrobte nějaké s dětmi a přilepte/ připíchněte je jako na nástěnku.

Opakování materiálů

Při zařizování dětského pokojíčku je dobré dodržovat několik základních pravidel. Doporučujeme kombinovat maximálně 3 materiály/ vzory. Pokud máte pěnovou hrací podlahu, doplňte ji i pěnovou dekorací na stěny. Děti tento materiál milují a výsledný dojem bude působit luxusně.

 

Výběr barev

Stejně jako u výběru materiálů i zde platí 3 a dost. Poměr těchto barev by měl být 1:2, tedy jedna akcentová a jedna až dvě hlavní. Počítají se i stěny a podlahy. Pokud potřebujete prostor prosvětlit, vybírejte světlejší barvy.