OCHRANNÝ PRVEK BUMPER

 

V dnešním světě, kde se přeprava a logistika stávají nezbytností pro každodenní život, potřebujeme spolehlivé řešení, které nejen zajistí bezpečnost našich cenných nákladů, ale také nabídne univerzálnost a jednoduchost použití. Přesně takovým řešením je náš nový ochranný prvek "BUMPER", který slouží jako polstrování mezi popruhem a přepravovanou věcí.

 

Unikátní vlastnosti pěnového tlumení "BUMPER"

Prvním a nejdůležitějším aspektem je materiál, ze kterého je "BUMPER" vyroben. Ohebný, pevný a nenasákavý materiál VYLEN® nabízí optimální kombinaci vlastností, které chrání přepravované předměty před oděrem. Navíc je materiál zdravotně nezávadný, což ho činí ideálním i pro přepravu potravin nebo jiných citlivých nákladů.

 

Snadné upevnění pomocí kurten, gumicuků a suchých zipů

Upevnění "BUMPERU" je rychlé a snadné. Díky možnosti využití kurten, gumicuků a suchých zipů lze ochranný prvek snadno přizpůsobit nejrůznějším tvarům a velikostem nákladu. Kurtny umožňují pevné a stabilní upevnění, zatímco gumicuky a suché zipy poskytují flexibilitu v umístění a napínání. Tímto způsobem se "BUMPER" přizpůsobí nejen rámům jízdních kol, ale i všem ostatním předmětům, které potřebujete přepravit.

 

 

JAK PŘIPEVNIT BUMPER POMOCÍ SUCHÉHO ZIPU