Wildest _mummy testuje pěnovou podlahu Princess

wildestmummy testuje

Jelikož ten náš lupič již před nedávnem dorostl do batolecí fáze a zkoumání všeho možného i nemožného, nastal čas, abychom začali řešit rádoby dětský koutek. Měli jsme jasno, že první nedílnou součástí koutku musí být pěnové puzzlíky, které jsme viděli u známých co mají také malé děti. Začala jsem ,,stolkovat“ e-shopy s dětskými serepentičkami.

Narazila jsem na spoustu ohraných tvar (čísla, zvířata) však to znáte. Jenomže nastal problém číslo jedna a to ten, přítel udělal unáhlené rozhodnutí a koupil právě výše zmiňované puzzlíky namátkou sám. Na první pohled bylo vše v pořádku, ale jen jsme se otočily a Oliver v puse žmoulal malý dílek číslice 4 a 6, asi z něj bude jednou matematik. Ajeje.. tohle jsme nedomysleli, malé části puzzlí, které by menší děti mohli vdechnout, vůbec jsme na to nepomysleli.

Až když jsem to chtěla už skoro vzdát, narazila jsem na tuto skvělou hrací, rozkládací podložku, na které se každé malé dítě ocitne jako ve svém království. Když podložka dorazila, tak Oli z ní nebyl vůbec nadšený, což mě zamrzelo. Ale netrvalo dlouho a přišel na to, že se dá rozebírat, už ne na malé, ale mnohem větší části a v tu chvíli byla jeho.

No a nesmím zapomenout, v čem ji oceníte určitě Vy, jako maminky malých loupežníků.. je lehce omyvatelná (Oli ji hned vzápětí stihnul pokřtít kakaovou kaší) a jednotlivé kousky můžete bez obav naházet i do pračky. Celá podložka působí elegantně, dokonce až minimalisticky.. takže super doplněk třeba do obýváku, z kterého se u nás nyní stal dětský koutek.

No, nejlepší na závěr bude asi dodat, posuďte sami. Kupte ji mrňousovi a máte o zábavu postaráno. (A hlavně o klid v duši, že Vaše dítě nebude okusovat pěnové číslice, jako třeba zrovna to naše)