Až do neděle sleva 20 % na všechny letadélka FLY-POP při zadání kódu: denletectvi.

Certifikace pro 0+

A je to bezpečné?

Známe to všichni. Jde pravděpodobně o jednu z nejčastějších otázek, kterou si jako rodiče pokládáme při nákupu nezbytností pro naše malé ratolesti. Někdy je opravdu těžké vybrat dětem věkově vhodné hračky, které se jim budou líbit, ale především v nestřežené hře či běžném užití neublíží.

V tomto článku si společně osvětlíme, jak to vlastně je s našimi pěnovými výrobky a jejich certifikací. Konkrétně s označením 0+, tedy produkty vhodné pro děti již od narození. A s označením 3+, výrobky pro děti starší tří let.

Willík   duha1 

 

ručně   

Jsme malá firma nacházející se ve Žďáře nad Sázavou, ve které dbáme na kvalitu a veškeré naše výrobky i složky určené k výrobě pěnového materiálu, procházejí důkladnou kontrolou. Abychom však mohli zaručit bezpečnost i poté, co naše produkty opustí budovy skladu,je zásadní, aby se dostaly k těm správným věkovým kategoriím.

 

 

 Certifikace 0+

 Jako rodiče jsme mnohdy poháněni krásnými úmysly - tedy vidět nadšené a šťastné výrazy dětí z nových věcí. Často ale zapomínáme na to nejdůležitější, zda jsou pro ně, v jejich aktuálním období, vůbec vhodné.

Konkrétně pro novorozence se považuje za nebezpečné, pokud má výrobek průměr menší než tři centimetry. Vejde-li se takto malá část do speciálního válce, který napodobuje dětské hrdlo, stává se z ní potenciální riziko a hrozí zadušení. Pozor dávejte i v případě, že se již děťátku objevily první zoubky. Miminka a batolata zkoumají nejčastěji svými ústy, proto se v tuto chvíli může stát nevhodnou částí i ukousnutý kousek.

 Willík1                 krémová s bílou

 

KTERÉ PODLOŽKY JSOU VHODNÉ PRO MIMINKO?

Pro novorozence doporučujeme vybírat z dílů s velkými motivy a ty kombinovat se základními díly. Nicméně veškerý materiál ze kterého vyrábíme naše výrobky je vhodný pro miminka od narození.

Například:

Minideckfloor s hvězdičkou

Minideckfloor s korunkou

Minideckfloor s mráčkem

Minideckfloor se srdíčkem

Minideckfloor s tlapkou

Minideckfloor s labutí

Minideckfloor s korunkou

Minideckfloor s kytkou

Minideckfloor s duhou

Minideckfloor spinkej

 

Certifikace 3+

 Právě nastává vhodný čas na přidání menších dílků, které dokonale pomáhají s vývojem jemné motoriky a koordinací ruka-oko. Děti si často rády hrají s různými texturami, velikostmi.. Například naše surfující zvířátka jsou ideální hračkou, kterou si školkové děti zamilují. Mějte však stále na paměti, že i tříleté dítě by mělo být (pro jeho bezpečnost), při používání této nebo jakékoliv jiné hračky, pod dozorem.

3+                 koloušek detail

 

PUZZLÍKY VHODNÉ PRO DĚTI 3+

jsou více propracované, mají menší díly, tudíž jsou i více zábavné. Navíc děti při skládání trénují jemnou motoriku.

Minideckfloor s Jednorožcem 

Mimideckfloor s Lamou 

Minideckfloor s Beránkem 

Minideckfloor s Kolouškem 

Minideckfloor Tuleněm 

Minideckfloor s Tučňákem 

Minidecklfor s autem 

Minideckfloor s Koalou 

Minideckfloor s Liškou 

Minideckfloor s Méďou 

 

Certifikáty

certifikat-hracky_penový materiál vylen-01

img073

img011

Na vyžádání Vám rádi zašleme kompletní dokumentaci.